Startsidan Behandlingar Specialister Nyheter Råd Produkter Galleri Kontakta oss eller boka tid
Kristinehovskliniken
     

Välkommen

Gör det ont när du ska använda favoritskorna? Du kanske resonerar enligt ordspråket ”Ska man vara fin får man lida pin”? Men jag har i så fall en ljusare syn på saken. Och det är därför jag arbetar som fotvårdsspecialist. Det finns många orsaker till en smärtande fot men de flesta går dessbättre att åtgärda.

Varför fotvård tänker du kanske? Det ordnar du väl själv genom att tvätta fötterna och att klippa naglarna då och då? Jo, så långt är rätt. Men förhårdnader i form av liktornar kan komma smygande och tar tid att få bort samtidigt som de kan vara smärtsamma. Detta gäller även naglar som växer lite fel ibland.

Andra åkommor kan vara svampinfektion och fotvårtor beroende på hur instängd foten brukar vara. (I synnerhet om du går och står mycket i jobbet). En hel del problem orsakas av högklackade skor också, även för män som använder den typen av skor. Skavsår och liktornar är båda tecken på fel skomodell, storlek eller är det kanske ett inlägg som saknas?

Dessutom ska man ska inte glömma att det är skönt att bli professionellt omhändertagen och unna sig själv en välgärning. Jag utför en rad olika behandlingar för att ringa in problematiken och de bidrar till att du känner dig fräsch innifrån och ut ett bra tag. ”Bästa vägen till välbefinnande börjar med ett par välmående fötter”, som jag brukar säga.

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist på Axelssons gymnastiska institut i Stockholm och kan således fotens ömma punkter utan och innan. Fråga mig så ska du få alla råd du behöver. Och hör gärna efter vilka rabatterbjudanden jag har just nu på någon välgörande behandling.

Varmt välkommen!

Jorge Valdés

Nyheter